Norrsken och avocado

Nu är det dags för helg igen Nyårs afton denna gång, jag hoppas inte på så mycket raketer utan på att att få en skymt av Norrskenet som det faktiskt finns en stor chans att se även runt Stockholm!
 
Så det blir till att speja mot norr och hoppas........
 
Idag när jag åkte hem från jobbet så storhandlade jag det som vi skulle komma att behöva inför Nyår, födelsedag  och den kommande helgen. När jag packade upp kassarna var det bara en avocado?? Jag är helt säker på att jag köpte tre.... Ett mysterium... Men nu är de återfunna, de skurkarna hade gömt sig i bagageutrymmet på min bil! Ville de inte in i huset, det blir ju kallt där ute. 
 
 
 
Under julledigheten har jag läst en rätt underhållande bok av Christina Larsson "Alibi AB" man får sig ett gott skratt och en hel del underhållning.
 
Gillar man inte att läsa så kan man ägna sig åt att färglägga bilder för vuxna, rogivande och kul!
 
 
Gott Nytt År!!! Ha det Bäst!!
 
 

Morgonträning

Fördelen med att jobba när andra är lediga är att det är gott om plats på vägarna och inga köer. På gymmet i morse var det inte heller trångt, det var bara att breda ut sig😃


#nojy #morgonträning
Denna kyliga dag passade det bra att avsluta med en snabb bastu innan frukost och jobb. 💪🏻💪🏻
Njut av solen och snön!
 

Det här med snö

Det här med snö är intressant, först så väcks man av plogbilen före kl.5 och tror att huset ska åka med i skrapet. Sedan när man åker till jobbet så finns det vissa som kanske skulle ha tagit bussen i stället....... Men vackert är det och så mycket ljusare!!
 
Dessutom fick jag fatt på snöskyffeln före Micke i morse, ha, ha ..... Vi har så lite att skotta och båda två vill ha den lilla motionen. ; )
    Passa på att njuta av solen som kommer dessa dagar!
 
 
 
Visa fler inlägg